Štatút Rady projektu1. Rada projektu Celoživotné vzdelávanie pracovníkov SAV (CVP SAV), ďalej Rada, je riadiaci orgán projektu CVP SAV zodpovedný za jeho realizáciu v zmysle grantu MPSVR SR, reg. č. DP 113/05- I/32-2.1, podporovaného ESF v rámci JPD NUTS II Bratislava Cieľ 3.2. Rada pôsobí v rámci Ú SAV a za svoju činnosť zodpovedá Predsedníctvu SAV. Dvakrát ročne informuje P SAV o priebehu projektu a spracuje podklad o projekte pre výročnú Správu SAV. 3. Radu zriaďuje Predsedníctvo SAV. Radu tvorí: Predseda Rady, spravidla podpredseda SAV. Výkonný manažment projektu - výkonný manažér projektu, zástupca výkonného manažéra, tajomník projektu. Projektoví asistenti - pre program manažment, pre program SLP, pre program počítačové zručnosti a pre program jazyky. Finančný manažér projektu, spravidla vedúci finančného odboru Ú SAV, a zástupca finančného manažéra. Sekretár Rady, sekretár príslušný podpredsedovi SAV predsedovi Rady. Zástupca spoločnosti zodpovednej za implementáciu projektu. 4. Rada sa schádza spravidla raz mesačne, okrem prázdninového obdobia. Schôdzu Rady zvoláva a vedie výkonný manažér projektu, zápisnicu spracuje tajomník projektu. Úlohy prijaté na zasadaní Rady sú záväzné pre členov Rady. Úlohy a požiadavky smerom k organizáciám a zamestnancom SAV predkladá Rada na prerokovanie P SAV. 5. Rada schvaľuje riadiace dokumenty projektu CVP SAV, iniciuje zmeny v projekte a žiada o ich povolenie MPSVR SR. Zmeny v personálnom zabezpečení projektu predkladá na schválenie P SAV. 6. Rada vydáva účastníkom kurzov CVP SAV osvedčenie o absolvovaní kurzov na základe splnenia vopred stanovených podmienok. 7. Činnosť Rady zaniká rozhodnutím P SAV po ukončení projektu CVP SAV. O svojej činnosti a výsledkoch projektu vyhotoví záverečnú správu a predloží P SAV. Schválené na zasadnutí P SAV 18. júla 2006. |
|
Celoživotné vzdelávanie pracovníkov SAV Štefánikova 49, 814 38 Bratislava Tel.: +421 (0) 2 57510 111 Svoje pripomienky k tejto stránke môžete adresovať na cvp@up.upsav.sk |
Copyright © 2006-2007 CVP SAV. All rights reserved. |